Produse pentru henex dm preţ pulbere (5)

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudra de zer demineralizată (WP Demi) este pudră de zer cu conținut mineral redus, acest produs este perfect pentru formulele pentru sugari și aplicațiile alimentare axate pe sănătate.
Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Pudra de zer demineralizată (DEMI) este obținută prin îndepărtarea unei părți din mineralele din zerul dulce lichid. În funcție de scop, sunt combinate multe tehnici: schimb de ioni, electrodializă, ultrafiltrare, microfiltrare sau nanofiltrare. Foodcom S.A. oferă o gamă largă de pulberi demineralizate conform cerințelor: - 20% pudră de zer demineralizată - un excelent agent de umplutură fără gust sărat, - 40%, 50% pudră de zer demineralizată - cele mai populare pentru fabricarea ciocolatei și a produselor de patiserie, - 70% pudră de zer demineralizată, - 90% pudră de zer demineralizată. Pudra de zer demineralizată (90% demineralizare) este adesea utilizată în fabricarea laptelui praf pentru sugari. Aceasta permite obținerea unei compoziții mai apropiate de laptele matern.
Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat, care conține de obicei 80% proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în producția de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și băuturi îmbogățite cu proteine. Poate fi, de asemenea, adăugat, printre altele, la produse de patiserie, deserturi, produse de creștere, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi.
Persil Expert, Pulbere de spălat pentru țesături albe, 300 g

Persil Expert, Pulbere de spălat pentru țesături albe, 300 g

Persil Expert, Pulbere de spălat pentru țesături albe, 300 g
Lapte integral praf (FCMP)

Lapte integral praf (FCMP)

Laptele praf integral este un produs lactat obținut prin evaporarea laptelui de vacă integral pasteurizat proaspăt. Produsul este, de asemenea, denumit Lapte praf integral, în funcție de regiune. Laptele praf integral are multe utilizări în industria alimentară. Este utilizat în principal în industriile de cofetărie, ciocolată și înghețată, precum și în industria panificației. De asemenea, este folosit în producția de alimente congelate, băuturi pe bază de lapte, supe instantanee etc.